середа, 25 січня 2012 09:43

Передньопривідний BMW помітили на дорожніх випробуваннях
8

У розпорядженні порталу Motor Authority опинилися фотографії тестового автомобіля, вкритого камуфляжем традиційної для BMW забарвлення.

Фотошпигуни зробили висновок, що їм попався прототип передньопривідної моделі, яка повинна з'явитися на ринку в 2014 році.

Він виконаний у вигляді п'ятидверного хетчбека з досить низькою лінією даху і короткими звісами. Це дозволило спостерігачам заявити, що тестування проходить модифікація 1 Series Gran Turismo.

За деякими даними, новинка отримає не тільки нову платформу, а й новітнє сімейство двигунів. Йдеться про трьохциліндровий мотор з подвійним турбонаддувом, який рано чи пізно отримають не тільки компактні BMW, але і деякі моделі Mini. Згадується і гібридна модифікація, яка може стати результатом співпраці BMW з французьким концерном Peugeot-Citroen.

Раніше повідомлялося, що зміна приводу із заднього на передній на базовій моделі марки ніяк не вплине на імідж BMW. За дослідженнями статистики, близько 80% нинішніх власників BMW 1 Series взагалі не знають, які саме колеса у їхніх автомобілів ведучі.

Зараз ви читаєте новину «Передньопривідний BMW помітили на дорожніх випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі