середа, 11 листопада 2020 13:51

Нові Toyota для нардепів купили у фірми, зареєстрованої на росіянку

Нові Toyota для нардепів купили у фірми, зареєстрованої на росіянку
Народним депутатам України придбали 14 автомобілів Toyota Camry Фото:nahodim

Народним депутатам України придбали 14 автомобілів Toyota Camry. На оновлення автопарку Верховної Ради планують витратити 12,5 млн грн, повідомляють "Наші гроші"

Автобаза управління справами апарату Верховної Ради за результатами тендеру ухвалила угоду з організацією "Артсіті" Харків, саме в них купуватимуть машини.

Для нардепів придбали 10 Toyota Camry чорного кольору в комплектації "комфорт" по 895 тис. грн за автомобіль, і 4 в комплектації "елеганс" по 896 тис. грн. Це не найдорожча комплектації цієї марки, у продажу є ще Premium та Hybrid Premium.

Салон одного автомобіля буде кольору слонової кості, а інші – із чорним. Toyota Camry цієї серії має підігрів передніх сидінь, датчики паркування спереду та ззаду і камеру заднього огляду, клімат-контроль, склоочисники із датчиком дощу, акустичне лобове скло.

Фірма "Артсіті" - офіційний дилер марки Toyota. Її власниками - громадянка України Діана Дунаєва та росіянка Лариса Атапіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із "Запорожця" зробили спорткар

Впродовж жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. На них витратили $260 млн, повідомляє сайт RST.ua. Найчастіше ставили на облік автомобілі французької марки Renault. За минулий місяць таких придбали 1,4 тис.

Зараз ви читаєте новину «Нові Toyota для нардепів купили у фірми, зареєстрованої на росіянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі