вівторок, 23 серпня 2011 12:32

Нове покоління Mercedes B-class отримало більші габарити та низьку підвіску
6

Фото: Фото: Mercedes-Benz

Друге покоління Mercedes-Benz B-class з'явилося в Мережі. Перше зображення новинки було оприлюднено в понеділок, 22 серпня і швидко поширилося автомобільними сайтами. Світова прем'єра новинки запланована на вересневий автосалон у Франкфурті.

У продаж нове покоління B-class надійде лише наступного року.

Автомобіль трохи збільшився в габаритах - довжина виросла на 86 мм (до 4359 мм), ширина - на 9 мм (до 1786 мм), а висота, навпаки, зменшилася на 43 мм (до 1557 мм).

Шасі компактвена отримає знижений центр ваги, заново розроблену задню підвіску чотирьохважільну підвіску, модернізовані налаштування ESP та інший механізм електромеханічного підсилювача керма. У списку опцій вже є можливість установки заниженої на 20 мм підвіски і адаптивних амортизаторів. Але і в базовому стані шасі, за заявою розробників, забезпечить підвищену в порівнянні з попередником динаміку без будь-якого збитку для комфорту.

В якості базових двигунів будуть використані дві модифікації 1,6-літрового мотора потужністю 122 і 156 к.с. Дві ступеня форсування отримає 1,8-літровий дизель. У версії В180 CDI він розвиватиме 109 к.с. і 250 Нм, в модифікації В200 CDI - 136 к.с. і 300 Нм. Агрегатувати мотори пропонують з новою 6-ступінчастою "механікою" і 7-діапазонним "роботом" 7G-DCT. Очікують, що за певний час після старту продажів для компактвена стане доступний дволітровий бензиновий мотор. Його специфікації виробник оприлюднить пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління Mercedes B-class отримало більші габарити та низьку підвіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі