вівторок, 25 листопада 2008 15:42

Названі автомобілі, що найрідше потрапляють в аварії

Марка автомобіля здатна багато що сказати про водія: про це свідчить статистика, зібрана в Німеччині.

У Німеччині водії автомобілів марок Volkswagen, Skoda, Suzuki і Daihatsu рідше за інших стають винуватцями дорожньо-транспортних подій. Про це свідчить статистика страхових компаній, на основі якої щорічно визначаються розміри внесків для окремих моделей, відзначає портал "Дні.ру".

Найчастіше ж винуватцями аварій в Німеччині стають власники Mercedes-benz, Nissan і Chrysler. Що частіше власники певних моделей виявляються відповідальними за ДТП, то дорожчою стає страховка для всіх аналогічних машин. Причому зміна тарифів відбувається щорічно восени.

За результатами німецьких дослідників виявилось, що найнудніші і консервативніші бюргери вибирають автомобілі марки Mercedes-benz. Навпаки, найвеселіші і життєрадісні жителі Німеччини їздять на демократичніших машинах Volkswagen. Найкрасивіші люди сідають за кермо Porshe, Mini і Audi. Причому це стосується як чоловіків, так і жінок. Відзначимо, що в цьому упевнені учасники дорожнього руху і пішоходи в Німеччині. Власники Porsche при цьому також мають імідж найбільш зарозумілих або навіть зухвалих. Нахабства також не позичати водіям BMW, вважають учасники опитування. Найстаріші водії їздять за кермом марки Mercedes-benz. Їхній середній вік, на думку респондентів, складає 62 роки. Другими за старшинством йдуть власники автомобілів Lexus - їм в середньому 44 роки, трохи молодше (42 роки) власники Porsche.

Зараз ви читаєте новину «Названі автомобілі, що найрідше потрапляють в аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі