четвер, 13 червня 2024 11:22

Назвали найпопулярніші гібридні авто місяця

Назвали найпопулярніші гібридні авто місяця
В сегменті нових легковиків лідером ринку гібридів залишається Toyota. Фото: pixabay.com

У травні український автопарк поповнили майже 2,1 тис. гібридних легковиків.

Найпопулярніші в Україні гібридні автомобілі назвав Укравтопром.

"Якщо порівнювати з показниками минулого року, то це на 58% більше. Частка нових автомобілів в цій кількості становила 55%, проти 73% у 2023 році. Серед нових легковиків лідером ринку гібридів виявилась Toyota RAV-4. Минулого місяця було реалізовано 363 таких авто. На другому опинився Nissan X-Trail (73 од.). Третє місце посіла Toyota Yaris Cross (65 од.)", - йдеться на порталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шо буде з цінами на пальне після підвищення акцизу - відповідь експерта

Перше місце з реєстрації імпортованих вживаних автомобілів з гібридними силовими установками посів Ford Fusion US (79 од.).

Також у трійці лідерів опинилися Toyota Prius (57 шт.) та Toyota RAV-4 (54 шт.).

Компанія Hyundai презентувала 11 червня перші офіційні тизерні зображення свого нового субкомпактного електромобіля A-сегменту. Модель отримала назву Inster, повідомляє офіційний сайт компанії-виробника.

За чутками, корейці розраховують продавати Inster за ціною менше €20 тис., що зробить його небезпечним конкурентом для Citroen e-C3 і Dacia Spring, які також відрізняються низькою вартістю.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші гібридні авто місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі