понеділок, 09 липня 2018 16:54

Назвали найпопулярнішу марку авто серед українців

У першому півріччі в Україні купили близько 40 тис. нових авто.

Українці витратили понад $1 млрд на покупку, повідомляє RST.ua.

Найбільше нових автомобілів купили кияни. Вони придбали понад 15 тис. автівок і витратили $500 млн. У столиці максимальна середня ціна авто – понад $34 тис. Найдешевші машини зареєстрували в Сумах - $26 тис. Більше 20% зареєстрованих нових автівок коштували понад $35 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найдорожчі авто у світі

  Фото: RST.ua
Фото: RST.ua

За 6 місяців нового року українці придбали понад тисячу машин Mercedes, 300 автівок - Land Rover. Ще 70 авто марки Jaguar, 2 Rolls Royce та 2 Aston Martin.

Найпопулярніша марка в Україні з початку року - Toyota, зареєстрували близько 5 тис., на суму $200 млн. Також у першому півріччі часто купували Renault і Volkswagen. Серед моделей бестселером став кросовер Renault Duster - українці придбали 1450 таких авто.

  Фото: RST.ua
Фото: RST.ua

За півроку 2018-го українці купили 1915 електромобілів. У порівнянні з минулим роком попит зріс у півтора рази. На першому місці опинився NISSAN Leaf. За перше півріччя придбали 1282 автомобілі японського бренду.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярнішу марку авто серед українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі