четвер, 01 червня 2017 17:14

Назвали найпопулярніші легкові авто в Україні за 5 місяців
5

За 5 місяців 2017 року в Україні зареєстрували 30 тис. продажів нових легкових автомобілів.

Це на третину більше, ніж торік.

Про це повідомляє асоціація автовиробників України "Укравтопром".

У травні в Україні реєстраційні номери отримали 6,6 тис. нових легковиків. Це на 48% більше, ніж за травень минулого року.

Toyota
Фото: google
Renault
SKODA
Kia
Volkswagen

Найпопулярніша автомобільна марка травня - Toyota. Їх придбали в Україні 882. Японський бренд відірвався від попереднього результату на 62%.

На другому місці опинилась французька марка Renault. Придбанто 709 французьких машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досвідченим водіям дозволять випити пляшку пива за кермом

Третя за популярністю автомобільна марка серед українців - Skoda, в активі якої 548 проданих авто. Продажі Skoda порівняно з минулим роком зросли на 90%.

На четвертому місці - КІА. Зареєстрували 448 проданих авто. Позитивна динаміка корейського бренда порівняно з попереднім роком становить 50%.

Замикає лідерську п'ятірку, з відставанням на 23% від свого травневого минулорічного результату, Volkswagen – 398 нових авто.

У топ-10 звітного місяця увійшли: Nissan – 337 шт. (+76%), Hyundai – 331 шт. (+99%), Peugeot – 245 шт. (+380%), Ford – 243 шт. (+1%) і Mercedes-Benz – 228 шт. (+40%).

Бестселером за підсумками травня став KIA Sportage – 311 продажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Fiat представила новий компактний хетч Argo

В Україні планують удесятеро збільшити штраф за кермування транспортним засобом без відповідних документів. Також платити доведеться водіям, які відмовилися надати водійське посвідчення за вимогою правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші легкові авто в Україні за 5 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі