середа, 20 травня 2020 16:25

Назвали найкращі і найдешевші кросовери, які можна придбати в Україні
6

На сьогодні кросовери - один із найпопулярніших типів машин.

За підсумками продажів 2019 року, кросоверам належить 65% українського ринку, а класичним легковикам – всього 32%, повідомили в avtopogliad.

Кросовери поєднали найкращі риси позашляховика, мінівена і хетчбека. Ці машини, як правило, мають повний привід, високу посадку, великий просвіт. Кросовер може похизуватися економічністю легкового автомобіля і прохідною здібністю позашляховика.

В Україні можна обрати 6 найдешевших кросоверів.

1. Chery Tiggo 2 - від 302 693 грн.

Кросовер з Китаю отримав бензиновий 1,5-літровий двигун потужністю 106 к.с і 5-ступінчасту коробку передач, механічну у базовій версії. Привід - передній, просвіт - 186 мм. Об"єм багажного відділення - 420 л.

У "базі" модель оснащена подушками безпеки водія і пасажира, ABS, EBD, підігрівам передніх сидінь, електроприводам зовнішніх дзеркал, аудіосистемою і кондиціонерам.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Chery Tiggo 2
Chery Tiggo 2

2. Renault Duster - від 384 900 грн.

Французький кросовер отримав 1,6-літровий бензиновий двигун на 115 к.с. і механічну 5-ступеневу коробку передач. У цій комплектації у нього передній привід, просвіт у 210 мм. Об"єм багажника - 445 л.

Також йому дісталися технології - система моніторингу "сліпих" зон, круїз-контроль, обмежувач швидкості, камера заднього огляду.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Renault Duster
Renault Duster

3. Nissan Juke - від 435 390 тис. грн.

Кросовер з Японії використовує силовий агрегат об"ємом 1,6 л. потужністю 94 к.с. Коробка передач - механічна 5-ступенева. Привід у базовій комплектації - передній. Об"єм багажника - 354 л. Просвіт - 180 мм.

Базовий варіант Нісану обладнаний боковими дзеркалами з електрорегулюванням і підігрівом, підігрівом передніх сидінь, фронтальними та боковими подушками безпеки, шторками безпеки, системою стабілізації автомобіля ESP.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Nissan Juke
Nissan Juke

4. Opel Crossland X - від 452 300 грн.

Німецьке авто отримало 1,2-літровий бензиновий двигун з турбіною на 82 к.с. та 5-ступеневу механічну коробку передач у базовій комплектації. Передній привід. Об"єм багажного відділення - 410 л.

Базова комплектація поставляється зі світлодіодними денними ходовими вогнями і повним набором устаткування з безпеки, в тому числі моніторингом рядності, контролем тиску в шинах і розпізнаванням дорожніх знаків. Тут же є круїз-контроль, двозональний клімат-контроль, електричні склопідйомники спереду і ззаду, автомати світла і дощу, задній парк-пілот, магнітола з 7-дюймовим сенсорним екраном і протоколами Apple CarPlay / Android Auto. Окрім іншого, він оснащений панорамною камерою зворотнього огляду на 180 градусів.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Opel Crossland X
Opel Crossland X

5. Kia Sportage - від 511 569 тис. грн.

Південнокорейська модель у базовій комплектації має 1,6-літровий двигун та механічну 6-ступеневу коробку передач. Привід - передній. Просвіт - 182 мм, об"єм багажника - 466 л.

Базова модель Kia Sportage LX отримала 8.0-дюймовий сенсорний екран мультимедіа, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, USB порт, аудіосистему на 6 динаміків, тканинну обшивку, камеру заднього виду, допомогу руху по смузі, моніторинг стану водія, автоматичне дальнє світло, попередження про можливе зіткнення, допомога при гальмуванні і виявлення пішоходів. Пропонується пакет "Popular" з двозонним автоматичним клімат-контролем, 10 режимами налаштування водійського сидіння, моніторингом сліпих зон і попередженням про перехресний рух позаду.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Kia Sportage
Kia Sportage

6. Hyundai Creta - від 512 300 грн.

Кросовер знову з Південної Кореї отримав 1,6-літровий двигун на 123 к.с. та механічну 6-ступеневу коробку передач. Передній привід. Просвіт - 190 мм, об"єм багажника - 420 л.

Базова версія наділена двома подушками безпеки, гідропідсилювачем керма, ABS, ESP, 16-дюймовими штампованими колесами, аудіосистемою з чотирма колонками, AUX і USB-роз'ємом, електросклопідйомниками всіх дверей, багатофункціональним кермом і системою допомоги при старті в гору.

Автор: avtopogliad.com.ua
  Hyundai Creta
Hyundai Creta

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибухає акумулятор електромобіля - показали вражаюче відео

Єврокомітет Euro NCAP, який проводить нещадні краш-тести, перевірив 55 нових автомобілів і склав рейтинг найбезпечніших машин у різних категоріях.

Відео з номінантами опублікували на YouTube-каналі Euro NCAP.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращі і найдешевші кросовери, які можна придбати в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі