середа, 07 листопада 2012 16:02

Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte
8

Фото: Фото: maserati.com

Компанія Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte. Він отримав нову платформу, завдяки чому підріс в розмірах, став легшим і оснащується новим сімейством двигунів. Офіційний дебют нового седана запланований на Детройтський автосалон.

Новий Quattroporte демонструє інноваційний підхід до традиційного італійського дизайну - так заявив Лоренцо Рамазотті, шеф-дизайнер італійської компанії. Крім нового кузова, флагман отримає нову платформу і нові двигуни, проте в Maserati поки воліють не поширювати технічну інформацію, зберігаючи деталі в таємниці до офіційної прем'єри.

Між тим, деякі європейські ЗМІ стверджують, що седан виросте в довжину на 15 см і втратить у вазі до 100 кг за рахунок використання більш легких матеріалів в конструкції кузова. Що стосується силових агрегатів, які, за офіційним повідомленням, розроблені інженерами Maserati разом з колегами з Ferrari, то, за попередніми даними, на старті продажів Quattroporte запропонують з 4,7-літровим V8. Моторна гамма пізніше поповниться і шестициліндровими двигунами.

Зараз ви читаєте новину «Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі