пʼятниця, 22 вересня 2017 07:25

Кросовер Volvo XC40 офіційно представили публіці
15

Компанія Volvo у Мілані представила новий кросовер XC40. Автомобіль став молодшою моделлю в позашляховій лінійці шведського бренду, зайнявши становище на щабель нижче кросовера XC60.

Про це інформує Quattroruote.it.

Volvo представив новий кросовер XC40
Фото: quattroruote
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40
Volvo представив новий кросовер XC40

При довжині в 4425 мм новинка виявилася на 263 мм коротше старшої моделі XC60. Обсяг багажника - 460 л, що претендує на рекордне значення в класі.

"Ми хотіли, щоб XC40 став свіжим, креативним, неповторним учасником модельної лінійки Volvo, який підкреслить харизматичну особистість його водія. Власники XC40 цікавляться модою, дизайном, сучасною культурою і живуть у великих, динамічних містах. Вони хочуть автомобіль, який відображає їх індивідуальність. XC40 - саме такий", - каже Томас Інгенлат, старший віце-президент з дизайну Volvo Cars.

Volvo XC40 буде доступний з двома моторами - дизельним D4 потужністю 190 к.с. і бензиновим 245-сильним T5. Обидві версії отримають 6-ступінчасту механіку або 8-діапазонний автомат і систему повного приводу. Пізніше з'явиться передньопривідна модифікація з трициліндровим турбомотором T3, що розвиває 150 к.с. Очікують також гібридний і повністю електричний кросовер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеггер став першим у світі володарем електричного Hummer H1

Пізніше в лінійці кросовера з'явиться модифікація з новітнім трициліндровим бензиновим мотором, а також версія з гібридною силовою установкою і повністю електрична модифікація.

Виробництво XC40 компанія Volvo запустить в листопаді: випускатиметься новинка на заводі компанії в бельгійському місті Генті. Перші поставки авто заплановані на початок 2018 року.

Раніше, стало відомо, що у жовтні на моторшоу в Токіо компанія Mitsubishi Motors представить "флагманський концепт-кар" під назвою e-Evolution. Очікується, що серійний варіант прототипу стане ідеологічним наступником спортседана Lancer Evolution, виробництво якого завершилося в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «Кросовер Volvo XC40 офіційно представили публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі