середа, 26 червня 2019 16:42

КрАЗ переходить на Євро-6

КрАЗ переходить на Євро-6
КрАЗ переводить свої свої машини на екологічний стандарт Євро-6. Фото: specmachinery.com.ua.

КрАЗ переводить свої машини на екологічний стандарт Євро-6.

Зараз у компанії тривають сертифікаційні випробування автомобілів. Для модельної ланки повнопривідних автомобілів виготовили вже 2 зразки: тривісний КрАЗ-6322-06 і двовісний КрАЗ-5233ВЕ-600.

Сертифікаційні випробування проводять на базі "Державного автотранспортного науково-дослідного і проектного інституту", ВЦ "ЗАЗ" , ВЦ "АвтоКрАЗ", технічної служби JAFI-AUTOKUT Engineering Ltd.

Компанія планує після завершенню сертифікації серійних капотних автомобілів КрАЗ перейти до сертифікації тривісних і двовісних безкапотних машин і КНД, кабіни над двигуном транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова французька "пташка" прилетіла на варту української безпеки

Разом із цим компанія планує оснастити свої транспортні засоби китайськими дизельними двигунами WP10 потужністю 375 к.с. і WP7 із потенціалом 300 "конячок".

Моделі цих двигунів вже сертифіковані виробником відповідно до вимог Євро-6. Завдання для "АвтоКрАЗ" – підтвердити відповідності сертифікаційним вимогам автомобілів в цілому.

Закон України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" передбачає введення стандарту Євро-6 на території України з 1 січня 2020-го. Про це повідомили на specmachinery.com.ua.

Запорізький автомобілебудівний завод презентував автобус малого класу А08.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ переходить на Євро-6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі