понеділок, 05 серпня 2013 11:42

Корейці показали, яким буде новий Matiz

Популярна в Україні мікролітражка Daewoo Matiz тільки в країнах, що розвиваються продається у своєму первісному вигляді (перше покоління моделі). Натомість у Західній Європі, автомобіль уже встиг змінити 2 покоління і тепер пропонується як Chevrolet Spark, який, утім, можна купити і в нашій країні.

Автор: Фото: motori.ua
 

Цікаво, що нинішня інтерпретація компактного авто з'явилася у 2010 році, а корейське відділення GM уже активно працює над новою генерацією Spark, яку представлять у першій половині 2015 року. Модель виготовлятимуть у Південній Кореї, паралельно з новим Aveo.

Автор: Фото: motori.ua
 

Відомо, що технічна "начинка" мініатюрного хетчбека практично не зміниться, а от дизайн буде виконаний у сучасній стилістиці бренду Chevrolet. В Україні нинішній Spark зараз доступний за ціною від 100 тисяч гривень. Авто комплектується 1,0-літровим бензиновим мотором потужністю 68 к. с. Коробка передач: 5-ступінчаста "механіка" або 4-діапазонний "автомат".

Зараз ви читаєте новину «Корейці показали, яким буде новий Matiz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі