пʼятниця, 16 листопада 2012 12:16

Смертельне зіткнення під Києвом: мікроавтобус влетів у малолітражку "Daewoo Matiz"
5

Автопригода з тяжкими наслідками сталася 14 листопада
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ міста Києва
Водій мікроавтобуса «OPEL VIVARO» з невідомих поки причин їхав на смугу зустрічного руху
На місце пригоди виїжджали також працівники МНС
Одного пасажира з малолітражки забрали до лікарні
Щоб уникнути трагічних наслідків ДАІ закликає водіїв користуватися пасками безпеки

Під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. Тут розбилися дві автівки.

Про це розповіли у прес-службі ДАІ МВС України.

За словами даішників, автопригода з тяжкими наслідками сталася 14 листопада, опівдні. За попередніми даними, на 2 км Гостомельського шосе (автодорога Київ-Ковель), водій мікроавтобуса "OPEL VIVARO" з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у малолітражку "DAEWOO MATIZ".

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля "OPEL", водій автомобіля "DAEWOO" та один його пасажир загинули. Ще одного пасажира з малолітражки забрали до лікарні.

На місце пригоди виїжджали також працівники МНС.

"Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту зрізали дах і дверцята з боку водія, витягли тіло з понівеченого авто та передали співробітникам міліції. Пальне, яке розлилося на проїжджу частину, рятувальники 10-ї державної пожежної частини Оболонського району змили водою", - зазначили МНСники.

Наразі триває розслідування пригоди.

Щоб уникнути трагічних наслідків ДАІ закликає водіїв користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість. А також, за складних умов руху враховувати стан проїжджої частини: мокра, брудна та слизька дорога, опале листя - це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів. І радить не зволікати із заміною автомобільної гуми на зимову.

Зараз ви читаєте новину «Смертельне зіткнення під Києвом: мікроавтобус влетів у малолітражку "Daewoo Matiz"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі