четвер, 03 грудня 2015 14:59

Компанія Renault представила екологічний мікроавтобус

У Франції модернізували Renault Traffic. Тепер мікроавтобус їздить на відпрацьованих літій-іонних батареях. Про це повідомляє видання Колеса.

Електричний Traffic представили на міжнародній конференції з клімату, яка проходить у Парижі. Французький автовиробник Renault спільно з компанією Carwatt показав прототип єдиного автомобіля, який їздить на літій-іонних батареях, що вже відслужили свій термін.

 

Як зазначили розробники, коли акумуляторні елементи в електромобілях переходять поріг своєї продуктивності і втрачають приблизно три чверті від початкової ємності, вони все ще зберігають функціональність. Для цього не потрібно істотних доробок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla

Компанії Renault і Carwatt спільно з міською радою Парижа планують продовжувати експеримент. Їхня кінцева мета - зменшення рівня забрудненості повітря, особливо в містах. Сьогодні понад 90% усіх комерційних транспортних засобів у Франції працюють на дизельному паливі.

 
Зараз ви читаєте новину «Компанія Renault представила екологічний мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі