понеділок, 06 листопада 2017 14:00

Колекцію раритетних автомобілів знайшли у покинутому ангарі

Покинуті раритетні автомобілі знайшли у старому ангарі в США. Ексклюзивні суперкари 80-х років довго припадали там пилом.

Автор: mmr.net
 
Автор: mmr.net
 

Всього в ангарі знайшли 8 суперкарів, серед яких: Lamborghini Countach LP400 S, родстер Porsche 911 Speedster 1989 року, поні-кар Ford Shelby GT500 1967 року, Ferrari 400, Lamborghini Espada, Buick GSX, Dodge Charger, а також Cadillac Series 62, повідомляє mmr.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-тонний ЗІЛ Горбачова показали у Державному музеї авіації

Усі автомобілі — у нормальному стані. Деякі потребують реставрації, косметичного ремонту. Окремі — на ходу, з них треба лише витерти пил. Що буде далі з цінними знахідками — не повідомляють.

Автор: mmr.net
 

У США на продаж виставили легендарний "маслкар" - Ford Mustang 1969 року випуску. Купе 47 років простояв у гаражі. А тепер його власник вирішив продати його за $ 45 тис. Він придбав Ford Mustang в спортивній версії Mach 1 наприкінці 1968 року, як модель 69-го. Власник їздив на ньому протягом двох років. А тоді просто замкнув його в гаражі і не користувався майже півстоліття. Пробіг автомобіля - близько 80 тис. км.

Зараз ви читаєте новину «Колекцію раритетних автомобілів знайшли у покинутому ангарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі