вівторок, 03 січня 2017 16:11

Китайці створили конкурента Renault Twizy

Китайці створили конкурента Renault Twizy

Китайська компанія Eli Electric Vehicles презентує новий компактний електромобіль - Eli ZERO. Його називають головним конкурентом Smart ForTwo і Renault Twizy.

Деталей щодо технічної складової новинки не повідомляють, але розробники наголошують, що їхній електромобіль - "передовий, але простий продукт, створений за принципом - менше, простіше і доброзичливіше".

Eli ZERO призначений для людей, які живуть у великих і густонаселених містах, а також приміських районах, повідомляє autocentre.ua.

Покажуть новинку в Лас-Вегасі в рамках Міжнародної виставки споживчої електроніки CES-2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Установили, якими автобрендами власники задоволені найбільше

Китайський електромобіль дизайном нагадує сіті-кар Renault Twizy, але відрізняється наявністю дверей зі склом і розташуванням крісел у салоні. У французькому електрокарі сидіння стоять один за одним, а в китайському пасажирське крісло розташоване праворуч від водія.

Також помітними елементами машини є імітація решітки радіатора і компактні фари зі світлодіодними ліхтарями денного світла по краях. Вітрове скло, починаючись від передньої панелі, плавно з'єднується з дахом.

2016 року китайці презентували черговий електромобіль - Chery EQ1. За габаритами автівка є чимось середнім між Toyota IQ і Smart Fortwo. Максимальна швидкість Cherry - 100 км/год.
Зараз ви читаєте новину «Китайці створили конкурента Renault Twizy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі