понеділок, 08 серпня 2011 11:48

Infiniti показала задню частину майбутнього кросовера JX
5

Фото: Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала в соціальній мережі Facebook новий фото-тизер семимісного кросовера JX. Японцям залишилося показати ще дві фотографії, після чого відбудеться "жива" прем'єра новинки на дизайнерській виставці в Пеббл Біч.

Кілька днів тому Infiniti розповсюдили черговий, п'ятий за рахунком фрагмент зображення свого нового кроссовера JX. Вперше японці розсекретили зовнішній вигляд передньої частини кросовера і решітки радіатора. Раніше були показані шматок борту, фрагмент задньої стійки, передня фара і задній ліхтар, а також дизайнерський ескіз.

Деякі деталі кросовера змушують припустити, що його вигляд формувався під впливом концепт-кара Essence. Тому майбутня семимісна новинка цілком може виявитися позашляховою версією концептуального прототипу. Прем'єра концепту відбулася на Женевському автосалоні. Очікують, що Essence рано чи пізно отримає і власне серійне втілення.

Infiniti JX має посісти проміжне місце в модельному ряду повнопривідників від Infiniti, але поки достовірно не відомо, чи буде він більший нинішнього FX, або розробники наблизять його за габаритами до молодшого EX. Остаточна ясність повинна настати 20 серпня, коли відбудеться перший публічний показ новинки. Орієнтовно, в салонах дилерів кросовер з'явиться навесні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti показала задню частину майбутнього кросовера JX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі