вівторок, 23 квітня 2013 16:09

Hyundai готує седан для молодих сімей

Hyundai має намір поповнити свій модельний ряд черговим седаном. Він повинен зайняти порожню, на думку виробника, позицію між моделями Elantra і Sonata і буде вважатися в першу чергу сімейною машиною, але орієнтованої на досить молоді сім'ї.

Корейська компанія робить серйозну ставку на 20-30-річних покупців, які вже встигли обзавестися сім'єю. За допомогою седана, вихід якого передує концепт-кар Mistra, в Hyundai планують задовольняти саме їх потреби, причому першочерговим названа потреба вибору.

Прототип вийшов досить великим - його довжина перевищує 4,7 м, а ширина - 1,8 м. Таким чином, не дивлячись на передбачуване позиціонування на щабель нижче "Сонати", прототип практично дорівнює їй за габаритами.

Крім того, не можна не відзначити і схожу стилістику дизайну, однак, за заявами розробників, серійна версія Mistra може отримати іншу, більш ретельно опрацьовану зовнішність.

Своє ім'я концепт отримав на честь міста Містера, розташованого в південній Греції. На думку Hyundai, назва повинна символізувати благородство, красу і таємницю, але на китайському ринку серійний седан буде називатися Mingtu.

У цьому випадку виробник не поспішає заявляти про принципову орієнтованості суто на внутрішній ринок Піднебесної, так що, хоч концепт і розроблявся в Пекіні, є ймовірність появи Hyundai Mistra і в інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai готує седан для молодих сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі