четвер, 14 вересня 2017 07:35

Honda представила міський електромобіль Urban EV Concept
10

На автосалоні у Франкфурті Honda представила концептуальну трехдверку Urban EV, що нагадує старі хетчбеки City і Civic, а також Volkswagen Golf першого покоління.

Емблема бренду підсвічена блакитним кольором, цей стиль буде використовуватися у всіх нових електромобілях Honda.

Honda Urban EV Concept — електромобіль
Фото: tehnot
Honda Urban EV Concept — електромобіль
Honda Urban EV Concept — електромобіль
Honda Urban EV Concept — електромобіль
Honda Urban EV Concept — електромобіль

У передній і задній частині корпусу, на панелі між фарами і задніми ліхтарями, розміщені інформаційні панелі, на які можна виводити різну інформацію, починаючи з рівня заряду батарей і закінчуючи привітаннями та порадами для інших водіїв. Ступінь заряду також продубльований на мініатюрних індикаторах під дверима, пише Driving.

Концепт-кар оснащений персональним електронним помічником, який аналізує поведінку водія і відповідає за економічну ефективність. Наприклад, він підкаже коли краще зарядити електрокар або віддати надлишки енергії в загальну мережу.

Масові продажі електрокара почнуться в Європі вже в 2019 році. Точна вартість поки невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали виробництво Kia Stonic для українського ринку

На Франкфуртському міжнародному автосалоні Ford представив потужний спорткар Ford Mustang, кросовер EcoSport та мікроавтобус Tourneo Custom. Також вперше представили новий пікап Ranger Black Edition, якого випустять тільки 2500 екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «Honda представила міський електромобіль Urban EV Concept». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі