середа, 01 серпня 2018 12:19

Harley-Davidson анонсував випуск новинки

Harley-Davidson випустить електричний мотоцикл.

Розробники доопрацюють Project LiveWire 2014 року, а в продаж він надійде наступного року, передає Engadget.

Потужність концепту LiveWire становила 55 кВт, а батареї при терміні зарядки 3,5 год. забезпечували дальність ходу в 85 км. При цьому електромотоцикл LiveWire розганявся до швидкості 100 км/год менш ніж за 4 с, а його максимальна швидкість становила 160 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонували легендарні мотоцикли Harley Davidson

  Harley-Davidson сказала, коли стартує її перший електробайк, і що буде далі. Фото: www.engadget.com
Harley-Davidson сказала, коли стартує її перший електробайк, і що буде далі. Фото: www.engadget.com

"За LiveWire в період до 2022 року будуть ще кілька більш компактних і доступних моделей, які стануть вхідним квитком у світ електромотоциклів", - повідомили в компанії.

Крім того, Harley-Davidson розробляє нову модульну платформу середнього класу для мотоциклів з робочим об'ємом двигуна від 500 до 1250 куб. см. Для азіатських ринків ведеться розробка мотоцикла з невеликим двигуном 250-500 куб. см.

Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson випустив нову модель сімейства Softail - Sport Glide. Sport Glide працює на 1,75-літровому силовому агрегаті V-Twin Milwaukee-Eight 107, що може трансформувати мотоцикл за рахунок знімних кофрів і обтічника.

Зараз ви читаєте новину «Harley-Davidson анонсував випуск новинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі