понеділок, 06 червня 2011 15:25

Фотошпигуни спіймали прощальну версію зарядженого седана BMW M3
5

Фото: Фото: Autocar

Баварський концерн BMW готує прощальну версію зарядженого седана M3. Виробництво поточного покоління BMW 3 Series завершиться восени. До цього шанувальники марки побачать спецпропозицію М3, побудовану на базі поточного покоління. В якості двигуна автомобіль отримає 4,4-літровий V8.

Як повідомляє Autocar, перед тим як повністю оновити 3 Series компанія BMW вирішила випустити на ринок заряджений М3 я останній символ поточного покоління "троячки". Шпигуни сфотографували автомобіль під час тестів на трасі Нюрбургринг. Як повідомляється, нова машина буде легшою і швидшою, ніж поточний седан М3, на якому базується.

Автомобіль отримає модернізовану гальмівну систему і двигун від купе M3 GTS - 4,4-літровий бензиновий V8. Потужність силового агрегату, за запевненнями концерну, буде перебувати в межах між стандартними показниками М3 (414 к.с.) і GTS (444 к.с.), але ближче до останньої. Розгін до "сотні" у спецверсії М3 займе всього 4,5 сек. Максимальна швидкість, не обмежена електронікою, становитиме 305 км / год.

Шпигунські знімки, на яких продемонстрований седан M3, показують нові передній і задній бампера автомобіля. Деякі легкі панелі кузова були взяті від M3 GTS. Автомобіль займе нішу, традиційно віддану M3 CSL, між стандартним M3 і купе GTS. Поки невідомо, чи з'явиться у назві новинки шильдик CSL або GTS. 

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни спіймали прощальну версію зарядженого седана BMW M3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі