четвер, 23 серпня 2012 17:33

Фотошпигуни вперше побачили прототип кабріолета Opel Astra

Тестовий прототип кабріолета Opel Astra вперше попався на очі фотошпигунів під час дорожніх випробувань з відкритим верхом. Продажі новинки повинні стартувати на початку наступного року, причому є ймовірність, що стартова ціна буде досить низькою - близько 30 тис. євро.

Шпигунські знімки, опубліковані британським порталом Auto Express, підтверджують, що нинішній кабріолет Astra, на відміну від попереднього Astra Twin Top, отримає м'який складаний верх, причому добре проглядається компактний відсік для даху, розташований позаду другого ряду крісел. Крім того, помітно, що стилістика екстер'єру кабріолета багато в чому нагадує трьохдверний Astra GTC.

Auto Express відзначає, що кабріолет отримає ту ж саму моторну гамму, що і решта моделей сімейства, включаючи кілька бензинових моторів об'ємом від 1,4 л до 2,0 л, і два дизелі об'ємом 1,7 і 2,0 л. Крім того, раніше повідомлялося, що саме на кабріолеті дебютує роботизована КПП з двома зчепленнями власної розробки Opel.

Цікаво, що в Opel планують представити кабріолет на ринку не як члена сімейства Astra, а як самостійну модель. Тому не виключено, що кабріолет отримає власну назву. І деякі ЗМІ припускають, що в Opel можуть скористатися нагодою, щоб відродити знамените ім'я Calibra.

Повідомляється також, що на ринок кабріолет повинен вийти на початку 2013 року, причому базова версія, за інформацією Auto Express, буде коштувати близько 30 тис. євро. Прем'єра відкритої Opel Astra відбудеться на Паризькому автосалоні.

Нагадаємо, Opel оголосив про припинення роботи двох заводів на території Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни вперше побачили прототип кабріолета Opel Astra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі