пʼятниця, 23 серпня 2013 17:37

Фермер заховав у своєму маєтку 500 раритетних Chevrolet
7

У Небрасці (штат США) на фермі Рея Ламбрехта було заховано 500 автомобілів Chevrolet, які випускалися з 1958 по 1980 рік. Бiльшість автомобілів абсолютно нові. Максимальний пробіг показаний на одометрі не перевищує 20 миль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретро-авто, джаз і дівчата - у Росії відбувся фестиваль старовинних машин

На думку експертів автовласник діє в рамках витриманої стратегії. Про це говорить той факт, що він збирається продати свої автомобілі на аукціоні, який повинен відбудутись в наступному місяці.

Рей Ламбрехт закрив свій автосалон в 1996 році, при цьому не став продавати автомобілі. Зараз ціна на деякі з них може досягти шестизначних цифр. Фахівці стверджують, що серед всіх автомобілів є дійсно раритетні й рідкі екземпляри.

На даному етапі інформацію про проведення аукціону розповсюджують по всьому світу. Власник автомопарку впевнений, що знайдеться багато колекціонерів, які захочуть придбати, автомобілі, що увійшли в історію і не мають при цьому пробігу.

Директор Клубу Класичних автомобілів з Америки Джей Квеіл сказав: "Колекціонери обов'язково будуть платити за автомобілі хороші гроші, так як Chevrolet 1960 випуску в гаражі рівносильний картині Пікассо в спальні".

Зараз ви читаєте новину «Фермер заховав у своєму маєтку 500 раритетних Chevrolet». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі