пʼятниця, 25 грудня 2015 13:19

"Еталон" розробляє туристичний автобус, що працюватиме на газу

"Еталон" розробляє туристичний автобус, що працюватиме на газу
фото: autocentre

Українська корпорація розробляє туристичний автобус з газовим двигуном. Про це повідомляє Autocentre.

"В 2015 році автомобільні заводи корпорації "Еталон" справили 296 транспортних засобів, у тому числі 256 автобусів, 28 вантажівок та 12 тролейбусів. Важлива новинка року, що минає – розробка туристичного автобуса моделі А081.30, двигун якого працює на стислому природному газі", - повідомив на прес-конференції Володимир Бутко, президент корпорації "Еталон".

Мотор Ashok Leyland об'ємом 5,7 літрів розвиває потужність 195 к. с. Витрата палива – 25 л на 100 км. Газовий двигун забезпечить відповідність екологічним нормам Євро 5, які вступають в Україні з 2016 року. Наразі тривають випробування автобуса і його сертифікація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КрАЗ наростив виробництво у листопаді

У корпорація веде роботу з підвищення класу екологічності автобусів з дизельними двигунами – з Євро 4 Євро 5. Зокрема це автобуси всіх класів (міські, міжміські, туристичні) з двигунами Євро 5 і 6 Євро. Тому корпорація сподівається постачати свою продукцію на європейський ринок.

Зараз ви читаєте новину «"Еталон" розробляє туристичний автобус, що працюватиме на газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі