понеділок, 16 березня 2020 12:31

Електричний Volkswagen буде дешевший за бензиновий Golf

Електричний Volkswagen буде дешевший за бензиновий Golf
Новий Volkswagen буде дешевший за Golf. Фото autoreview

В найближчі місяці німецький автовиробник Volkswagen випустить свої перші 30 тис електромобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові продажі автомобілів впали на 10%

У Німеччині базовий Volkswagen ID.3 коштуватиме 23 430 євро із екологічним бонусом у 6 000 євро. Розмір знижки на заміну старого авто на електромобіль у Німеччині складає від € 1500 до € 8 тис в залежності від вартості старого авто. Тому ціна ID.3 буде на 2470 євро менше, ніж у Volkswagen Golf восьмого покоління.

Власники електромобілів будуть економити приблизно 840 євро на рік завдяки більш низьким витратам на заправку і страховку, а також відсутності необхідності платити за заміну масла або дорожній податок.

Електрокар Volkswagen ID.3 побудований на модульній платформі MEB. Комплектації електрокара відрізняється обсягом акумулятора. Початкова версія з батареєю на 45 кВт-год може проїхати близько 330 км на одному заряді.

Виробництво автомобіля почалося 4 листопада 2019 року на заводі в Цвіккау. На ID.3 вже надійшло 35 тис. замовлень з різних країн. Клієнти в Європі отримають свої перші електрокари уже цього літа.

Зараз ви читаєте новину «Електричний Volkswagen буде дешевший за бензиновий Golf». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі