понеділок, 20 травня 2019 17:45

Citroen представив електричний концепт-кар для подорожей на довгі дистанції

Citroen представив електричний концепт-кар для подорожей на довгі дистанції
Citroën 19_19 Concept. Фото: youtube.com

Citroen представив ультракомфортний концепт електромобіля для подорожей на довгі дистанції.

До свого сторіччя фахівці Citroen, вочевидь, вирішили створити неординарний транспортний засіб.

Інтер'єр машини має яскравий футуристичний дизайн. На перший погляд, у ньому більше спільного з будинком, ванною, аніж автомобілем.

Сидіння водія округле, немов гніздо і водночас має щось спільне зі спортивним кріслом гоночного боліда. Сидіння пасажира поруч з водійським — вирізняється із загального інтер'єру як кольором, так і формою. Воно світле, на відміну від домінантних фіолетових тонів салону машини, і схоже на лежак зі SPA-салону.

Кермо транспортного засобу квадратне. Задні двері — із заднім розташуванням петель, на відміну від передніх. Передня і задня ілюмінація виконана у формі широких ліхтарів на всю ширину кузова у формі літери "Х" з логотипом посередині. Колеса для цього концепт кару розробили зі сміливим 30-ти дюймовим розмахом дисків з параметрами шин: 255/30 мм.

Вагомою частиною роботи фахівців стала "аеродинаміка". Прагнення досягти ідеальних характеристик і зразок моделей Citroen DS, CX, XM - сформували загальний стиль Citroеn 19_19. Розробники концепт-кару поставили за мету максималізувати притискну силу і мінімалізувати опір повітря, за умови роздільних кузова і шасі електрокара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda запустила передзамовлення на свій електрокар в Європі

Citroen 19_19 Concept здатен пройти 800 кілометрів без підзарядки. Батарея машини заправляється від зарядних станцій, індукційної платформи, а також завдяки рекуперації. Електромобіль оснащений підвіскою Progressive Hydraulic Cushions з активним управлінням. Концепт-кар обладнаний системою автономного керування і функцією асистента-помічника, - повідомили на сайті autoconsulting.com.ua.

"Концепт-кар 19_19 втілює наше бачення автомобільного майбутнього, інноваційного та технологічного. Ця машина відображає фундамент і основу, на якій ґрунтується компанія Citroen ось уже 100 років. Увага до побажань клієнтів, фокус на реальних запитах людей, це те, що ми вкладаємо у фірмовий девіз "Inspired by You". Дизайн, креатив, інновації, комфорт є основними елементами в характері бренда Citroen. Все це відмінно втілено в новому концепті Citroen 19_19", - розповіла Лінда Джексон, виконавчий директор Citroen.

Світова прем'єра концепт-кара Citroen 19_19 відбулася 16 травня 2019 року на виставці VivaTech у Парижі.

Французький автовиробник Renault показав невеликий безпілотник Ez-Pod.

Зараз ви читаєте новину «Citroen представив електричний концепт-кар для подорожей на довгі дистанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі