четвер, 20 червня 2019 16:02

Автошпигуни побачили новий гібридний Renault Megane

Автошпигуни побачили новий гібридний Renault Megane
Автошпигуни помітили гібридний Renault Megane без камуфляжу на тесті. Фото: з відкритих джерел

Автошпигуни помітили новий гібридний Renault Megane без камуфляжу на тесті.

В об'єктив потрапили одразу 2 авто з деякими відмінностями. Один Megane був білого кольору, а інший – чорний зі світлими бамперами.

У білого гібрида є щось схоже на датчик на верхній частині капота і великі подовжувачі крил ззаду. У нинішнього Megane є люк для палива на боці пасажира, тому панель на стороні водія на обох авто, ймовірно, приховує порт для їхньої підзарядки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla Model 3 - лідер на ринку електромобілів в Європі

Ймовірно, машини отримають 1,6-літровий бензиновий двигун із 7-ступінчастою коробкою передач із подвійним зчепленням. Батарея Megane, мабуть, буде маленькою, лише 1,2 кВт/год.

Схожі силові установки отримають і кросовери Captur, і міські хетчбеки Clio, які також повинні з'явиться з гібридними двигунами, повідомили на tsn.ua.

На дорозі загального користування в Америці автошпигуни побачили електричний автомобіль, схожий на Chevrolet Bolt EV у камуфляжі. Вочевидь, машину тестували у реальних умовах.

Зараз ви читаєте новину «Автошпигуни побачили новий гібридний Renault Megane». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі