пʼятниця, 09 червня 2017 22:45

Автомобілі,музика,мода та кіно у стилі ретро - у Кам'янці-Подільському стартував фестиваль стилю
8

Фото: Олена Капнік

Стартував Другий міжнародний фестиваль стилю "РетроФест" у Кам'янці-Подільському. Фестиваль триватиме 3 дні - до 11 червня.

"Попередній фестиваль проходив у 2010 році. За цей час організатори назбирали багато цікавих заходів. На фестивалі буде чим зайнятися не тільки любителям та власникам ретро автомобілів. Охочі зможуть взяти участь у шоу ретро купальників, поспівати " народні" хіти. Будуть майстер-класи від автореставраторів і танцювальні майстер-класи. Демонструватимуть фільми просто неба від аргентинських режисерів",- розповідає Gazeta.ua координатор прес-служби " РетроФесту" Юлія Скоробагач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сторічний автомобіль і десятки екзотичних моделей - пройшли перегони на ретромашинах

У програмі заходу парад і виставка ретро автомобілів та мотоциклів. Серед експонатів можна побачити як звичайні "Запорожці" та "Волги", так і автомобілі вищого класу "Фаєтон" чи " Чайка" ГАЗ-13. Всього у заході візьмуть участь близько 70 екіпажів.

У програмі шоу - ралі для дітей та дорослих. Для дітей організували дитяче ралі на педальних велосипедах. Дорослі візьмуть участь у авторалі на автомобілях "Від фортеці до фортеці".

У Львові пройшов фестиваль ретро автомобілів Leopolis Grand Prix 2017. Це найстаріший захід ретро автомобілів. Його проводять з 1930-го

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі,музика,мода та кіно у стилі ретро - у Кам'янці-Подільському стартував фестиваль стилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі