пʼятниця, 14 грудня 2018 07:25

Як виглядає найменше українське авто

У Луцьку створили найменшу в Україні автівку. Її розробник - місцевий житель Микола.

Микола називає свою автівку "Люльколіт". Каже, що задумки зробити її найменшою в Україні не мав. Про це йдеться у п'ятому випуску нового шоу "Дома лучше".

"Спочатку це була рама з двигуном - як картинг. Потім я вирішив це все трошки обшити. Це машина не для пересування, а просто покататися, покайфувати", - поділився автор.

Сидіння в одномісному автомобілі - з чеського трамвая, а колеса нахиляться під час повороту як в "Мерседесах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали унікальний невідомий автомобіль "Ластівка"

Ведучий шоу Євген Синельников зазначив, що в деяких країнах схожі автівки використовують для туристичних прогулянок містами.

  Лучанин змайстрував найменше в Україні авто. Фото: 2+2
Лучанин змайстрував найменше в Україні авто. Фото: 2+2

Люльку з мотоцикла чоловік придбав за 500 грн. Підійшла лише одна, особливої моделі. Двигун розмістився ззаду, спереду місце для багажу. На 100 км ходу техніка бере менше 2 л пального, жваво набирає хід і на старті може дати фору навіть автомобілю.

  Лучанин змайстрував найменше в Україні авто. Фото: 2+2
Лучанин змайстрував найменше в Україні авто. Фото: 2+2

"Запорізький автомобілебудівний завод" випустив перший легковий автомобіль з початку року. Машину спустили з конвеєра для перевірки обладнання. У листопаді український автопром скоротив виробництво на 49% до 520 одиниць транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядає найменше українське авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі