вівторок, 27 серпня 2019 17:14

8-річний хлопчик знову вкрав авто матері, гнав 180, цього разу ДТП

8-річний хлопчик знову вкрав авто матері, гнав 180, цього разу ДТП
8-річний німець вдруге вкрав мамине авто і гнав 180 км/год. Фото: з відкритих джерел

Малолітній "гонщик" знову поцупив материне авто, погнав на автостраду і потрапив у ДТП.

Це 8-річний хлопець, що минулого тижня відзначився такою ж витівкою, але з меншою шкодою.

Тоді хлопчик з німецького міста Зоест поцупив мамин Volkswagen Golf і подався на автобан, де проводив заміри максимальної швидкості. Він розігнав транспортний засіб до 140 км/год. Тоді малий злякався, зупинився на узбічі та виставив знак аварійної зупинки. Там його і знайшли поліцейські, яким він здався наляканим і розгубленим. Аналіз його подорожі не вказав на явні порушення ПДР чи ДТП. Тепер було інакше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проїзд українськими дорогами для вантажівок може стати платним

Хлопчику знову вдалось роздобути ключі від автомобіля матері. Він гнав на червоне світло, порушував правила, розігнав машину до 180 км/год. Дитина з'їхала з дороги і врізався у причіп припаркованої вантажівки. Порушник не постраждав, на відміну від машини.

Тепер із хлопцем і його сім'єю спілкуватимуться психологи. Спеціалісти радять батькам у подібних випадках звернути увагу на власну поведінку й ситуацію в сім'ї. Про це повідомили на 24tv.ua.

Автопілот Tesla Model S попросив водія взяти управління за секунду до падіння метеорита.

Зараз ви читаєте новину «8-річний хлопчик знову вкрав авто матері, гнав 180, цього разу ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі