вівторок, 06 жовтня 2015 17:25

Торт замовляють собакам на день народження
8

Фото: надані Оксаною Лутченко

Бісквіти, морозиво і печиво для собак готує Оксана Лутченко із Дніпропетровська.

"Я завжди любила експериментувати на кухні, - говорить Оксана. – Коли зрозуміла, що моїми стравами не здивуєш родину, бо вони у мене перепробували багато, переключилася на собаку. Наш Рекс любить смачно поїсти. Ми часто змінюємо йому корм, бо один і той самий приїдається. На свято він постійно сумний. Бо ми їмо торт, а він тільки облизується. Вперше приготувала для нього десерт на його день народження 20 червня. Виставила в інтернеті і друзі почали замовляти ласощі для своїх собак і котів".

Оксана готує десерти для тварин із філе курки та індички, з яловичини і кролика. Вартість тортів від 200 до 800 грн.

"Можу зробити десерт із нежирних сортів риби, також додаю багато моркви, буряка, кропу і шпинат, бо там багато вітамінів, - розказує Оксана. – Додаю гречану та пшеничну каші. Такі торти господарі замовляють на дні народження собак. У серпні замовили торт для вівчарки, бо вона народила сімох цуценят. У вересні готувала тістечка для двох далматинців. Бо їхня господиня святкувала 30-річчя і запрошувала на своє день народження гостей з собаками. Була така собі "дог паті".

Торт для тварин можна приготувати також із нежирного сиру.

"Такі тортики більше до смаку кішкам, - говорить Оксана. – Собакам більше подобаються м'ясні. Загодовувати тварину десертами небезпечно. Вони дуже калорійні, можуть спровокувати ожиріння. Але раз на місяць можна замовляти сміливо. Компоненти для торта підбираю з господарем. Власник добре знає, чого не любить тварина, на що у неї алергія. Торт можна приготувати вдома із корму, який полюбляє собака".

Зараз ви читаєте новину «Торт замовляють собакам на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі