Люди → Кухня

Як запекти м'ясо на Великдень: рецепт соковитої нарізки
"Тісто треба місити з добрими думками й хорошим настроєм" - секрети випікання пасок до Великодня
"На дно кладу м'ясо, ковбасу, крашанки. Зверху - маленьку пасочку": збираємо великодній кошик
Просто тануть у роті: три види пасок, які не треба випікати
Великодні салати, які варто спробувати кожному

Як запекти м'ясо на Великдень: рецепт соковитої нарізки

Щоб запекти м'ясо в духовці, не треба багато зусиль. М'ясо після приготування залишиться соковитим та ніжним, якщо знати кілька правил. В першу чергу - правильний вибір свинини. Вона має бути свіжою. ...

"Тісто треба місити з добрими думками й хорошим настроєм" - секрети випікання пасок до Великодня

Існує кілька секретів вдалої випічки, які варто використати кожному, хто готуватиме паску самостійно. У спецпроєкті Gazeta.ua та Духмяна Хата ми розкажемо про випікання паски - символу воскресіння та ...

"На дно кладу м'ясо, ковбасу, крашанки. Зверху - маленьку пасочку": збираємо великодній кошик

На Великдень заборонено освячувати: різноманітні алкогольні напої, кров'янку, гроші, прикраси, ключі від квартири та машини, ножі, ножиці, фрукти, овочі. Та в кожному великодньому кошику обов'язково ...

Просто тануть у роті: три види пасок, які не треба випікати

З наближенням Великодня господині шукають оригінальні рецепти пасок, які б здивували рідних та гостей. Gazeta.ua пропонує приготувати три паски, які не потрібно випікати, але вони однозначно вразять ...

Великодні салати, які варто спробувати кожному

Великдень здавна вважається сімейним святом під час якого збираються найрідніші. Цього року припав на 5 травня. В цей день господині накривають пишний стіл, заповнений апетитними стравами. В центрі ...