пʼятниця, 24 лютого 2023 04:00

Влучили цукеркою в око й розв'язували шнурки: хто із зірок постраждав від витівок фанатів

Під час концертів зірки часто страждають від неадекватних вчинків їхніх фанатів. Шанувальники намагаються будь-яким чином привернути увагу свого кумира.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Під час концертів зірки часто страждають від неадекватних вчинків їхніх фанатів
Під час концертів зірки часто страждають від неадекватних вчинків їхніх фанатів

Тому вдаються до відчайдушних витівок. Зокрема, прихильник британського співака Гаррі Стайлза вирішив кинути на сцену маленькі цукерки. Одна з них влучила артисту просто в око. Через цю витівку Стайлз одразу здригнувся, схилив голову до низу й почав терти око. Знаменитість відіграв концерт, але око не розплющував.

Фанатка виконавця Артема Пивоварова розв'язала йому шнурівки під час виступу. Він вчасно це помітив і нахилився, аби зав'язати шнурівки. Тоді ж прихильниці кинулися до нього, аби отримати автограф. Хоч співак і погодився, але пояснив, до чого могла призвести їхня витівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досі холостякують: п'ять українських артисток, які ще не вийшли заміж

На одному з концертів американської співачки Майлі Сайрус фанатка нахабно видерлася на сцену. Вона підбігла до артистки й схопила її за плече. Охоронець відтягнув прихильницю. Хоч Сайрус була наляканою, але виступ продовжила.

Серед представників українського шоубізнесу є найзавидніші холостяки. Вони стали сильними й багатими. Але досі ще не одружилися.

Серед них є, зокрема, зірковий шефкухар Євген Клопотенко. Зараз він є бренд-шефом і співвласником ресторану української кухні "Сто років тому вперед". Клопотенко – харизматичний і веселий, тому не скаржився на брак жіночої уваги. Але досі "ходить" в холостяках.

Зараз ви читаєте новину «Влучили цукеркою в око й розв'язували шнурки: хто із зірок постраждав від витівок фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі