неділя, 28 серпня 2016 11:39

Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам

Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив про намір розвинути систему відстеження іммігрантів на території країни й обмежити соціальні виплати людям, які залишаються в Сполучених Штатах після закінчення візи. Про це повідомляє ua.112.ua.

"Я збираюся побудувати велику прикордонну стіну на кордоні з Мексикою. Заснувати єдиний електронний контроль, зупинити доступ нелегальних іммігрантів до соціальної допомоги. Також розробити систему відстеження в'їзду-виїзду для швидкого видворення осіб з простроченою візою", — заявив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борги компаній Трампа перевищують $650 млн

Він також зазначив, що кордони залишаться незахищеними, поки люди з простроченими візами живуть в країні. Тема імміграції була основною в передвиборчій кампанії Дональда Трампа.

Нагадаємо, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв надати афроамериканцям те, що їм не змогли дати демократи за 8 років свого правління.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче обмежити соцвиплати іммігрантам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі