понеділок, 29 квітня 2024 17:58

Захисник Миколенко може не зіграти на Євро-2024: що сталося

Захисник Миколенко може не зіграти на Євро-2024: що сталося
Віталій Миколенко травмував голіностоп. Фото: УАФ

Захисник збірної України та "Евертона" Віталій Миколенко травмувався у матчі проти "Ліверпуля".

У нього розрив зв'язки гомілкостопу. Миколенко може не зіграти на Євро-2024, яке стартує 14 червня. Про це повідомив український журналіст та коментатор Віктор Вацко на YouTube-каналі "Вацко Live".

Футболіст після гри з "Ліверпулем" пройшов МРТ. Лікарі "Евертона" після цього заявили, що йому може знадобитися операція, через яку він точно не зможе зіграти на європейській першості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із ким зіграє Україна на Євро-2024: календар матчів

Згодом лікарі начебто погодилися, що можна обійтися без операції. Миколенко може повернутися на поле через шість тижнів.

30 квітня захисник поїде у Лондон на консультацію з лікарями. Після цього стане відомо, чи зможе він зіграти на чемпіонаті Європи у Німеччині.

26 березня Україна обіграла Ісландію у фіналі відбіркового плей-оф (2:1).

Сергій Ребров побив національний рекорд. Він став першим головним тренером в історії збірної України з футболу, якому вдалось вивести команду на чемпіонат Європи з першого відбіркового для себе циклу на чолі збірної.

Зараз ви читаєте новину «Захисник Миколенко може не зіграти на Євро-2024: що сталося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі