четвер, 29 вересня 2011 14:55

Злодій прийняв ванну на місці скоєння злочину

Злодій прийняв ванну на місці скоєння злочину

23 вересня 29-річна жителька селища Котельва на Полтавщині о 13.00, коли прийшла додому на обід, застала у своїй ванній кімнаті незнайомого чоловіка. Той голився перед дзеркалом. Коли жінка почала кричати, втік у вікно.

"Жінка почула шум у ванній. Відчинила двері, а там чоловік голиться. Хазяйка злякалась, закричала і швидко вискочила з хати. Відразу стала дзвонити в міліцію", - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції.

Доки жінка дзвонила, злодій схопив золоті прикраси та виліз у вікно. Коли міліціонери його затримали, в чоловіка була спортивна сумка. У неї він поклав крадене.

40-річний арештований з села Чернів Закарпатської області.

"Чоловік працює в колгоспі сусіднього села Більське, приїхав на заробітки. Жалівся, що в колгоспі багато не заробиш. Тому вирішив пограбувати квартиру, - коментує Юрій Ковпак з Котелевського райвідділу міліції. - Заразом схотів привести себе до ладу, бо живе в селищі Більському, в кімнаті старого гуртожитку. Умови там погані. Коли заліз до жінки в дім, побачив, що в неї чисто, комфортно, все є".

У міліції кажуть, за крадіжку з проникненням у житло чоловіка можуть ув'язнити на термін від 4 до 8 років


Зараз ви читаєте новину «Злодій прийняв ванну на місці скоєння злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі