вівторок, 07 серпня 2018 16:21

Після смертельної аварії з вантажівками місцеві позбирали кавуни додому

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
  Вінниця: смертельна аварія вантажівки з кавунами сталась через сон водія
Вінниця: смертельна аварія вантажівки з кавунами сталась через сон водія

Причиною автомобільної аварії, яка трапилася під ранок 7 серпня на в'їзді до Вінниці з боку Немирова сталася через втому водія.

"Він заснув за кермом. Це повідомив сам водій під час свідчень", - повідомила vinnitsa.info керівник прес-центру НП у Вінницькій області.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Тим часом кавуни, які під час зіткнення випали з фури та розчавилися на дорозі, з місця пригоди забрали. Як розповідають очевидці, вцілілі плоди почали розбрати місцеві жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від машин лишилися купи металу: п'яний водій фури протаранив два автомобіля

Моторошна аварія сталася на світанку. Водій ДАФу з кавунами не впорався з кермом і влетів у припарковану фуру "Renault".

Від сильного удару від "ДАФу" відлетіла кабіна. У ній миттєво загинув пасажир, громадянин Грузії. 48-річного водія "Renault" з Хмельниччини госпіталізували до лікарні. Його привезли в протишокове відділення з травмами голови, переломами ребер та численними забоями.

Зараз ви читаєте новину «Після смертельної аварії з вантажівками місцеві позбирали кавуни додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі