понеділок, 04 листопада 2019 19:48

Банкова припустилася помилки

Банкова припустилася помилки
Найпровальнішою була комунікація президента з парламентом і суспільством щодо "формули Штайнмаєра", каже Клименко. Фото: Shutterstock

Влада не розмовляє із суспільством. Через це втрачатиме свій рейтинг.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказала народний депутат від "Голосу" Юлія Клименко.

"Найпровальнішою була комунікація президента з парламентом і суспільством щодо "формули Штайнмаєра". Зеленський і його партія допустили величезну помилку. Підірвали довіру до себе. Тепер українці прискіпливо дивитимуться на все, що пропонуватиме монобільшість.

Я була на майдані Незалежності 14 жовтня. Там було значно більше 18 тисяч, як це подають офіційно. Кількість вражала. Вийшли на вулицю, бо влада не розмовляє із суспільством. Мовляв, ми самі "розрулимо". Українці не пробачають, коли за спиною узгоджують незрозумілі червоні лінії.

Не вийти до людей з боку керівництва держави було неправильно. На вулицю вийшли громадяни, які хочуть почути правду і що в дійсності відбувається", - каже нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентство Зеленського оцінили на трійку з мінусом

За словами Клименко, влада вважає, що "73 відсотки підтримки у другому турі вибачать будь-які дії".

"Але маятник високих рейтингів може хитнутися в інший бік. Зеленський втрачатиме підтримку, якщо не спілкуватиметься з суспільством щодо важливих питань деокупації Донбасу і Криму, земельної реформи, бюджету", - говорить нардеп.

Більше читайте в інтерв'ю Юлії Клименко ТУТ

Зараз ви читаєте новину «Банкова припустилася помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі