четвер, 11 квітня 2024 10:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Мешканців просять зачинити вікна: в Українці під Києвом горить ТЕС

Мешканців просять зачинити вікна: в Українці під Києвом горить ТЕС
Росія вдарила по Трипільській ТЕС на Київщині. Фото: скріншот

У місті Українка Київської області після масованої атаки РФ сталася потужна пожежа.

Місцевих жителів просять щільно зачинити вікна в своїх оселях, аби не дихати шкідливими продуктами горіння. Такий заклик у Facebook опублікував міський голова Олександр Туренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ атакувала українські газосховища

"Зарядіть всі пристрої, зробіть максимальні запаси води! Обидва пункти незламності в Українці працюють цілодобово. Є все необхідне. При повітряних тривогах укотре закликаю - біжіть в укриття! Війна! Це поки все, що можу сказати на даний час. Більш детально - згодом. Тримаймося", - зазначив Туренко.

Місцеві жителі пишуть, що горить Трипільська ТЕС, яка є найбільшою у Київській області.

У ніч на 11 квітня російські окупанти завдали чергового комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА по Україні. Основним напрямком атаки була Львівщина. загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу.

За даними Повітряних сил ЗСУ, у результаті протиповітряного бою знищено 57 повітряних цілей: 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, 39 ударних БпЛА типу Shahed-131/136 та дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Зараз ви читаєте новину «Мешканців просять зачинити вікна: в Українці під Києвом горить ТЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі