понеділок, 13 травня 2024 07:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни прокинулися від вибухів

Росіяни прокинулися від вибухів
Через атаку дронів у Липецькій області РФ загорілася електропідстанція. Фото: росЗМІ

У ніч проти 13 травня російські пропагандисти повідомили про серію вибухів у Бєлгороді в РФ. Лунав сигнал ракетної небезпеки.

Нібито спрацювала система ППО, і як наслідок зафіксовані руйнування інфраструктури. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про постраждалих.

"У Бєлгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки в селі Черемошне внаслідок прямого попадання снаряда, повністю зруйновано житловий будинок, лазню і гараж", - сказано в повідомленні.

Троє жителів, які у цей момент перебували вдома, зазнали легких подряпин та відмовилися від виклику швидкої.

"Загалом на території села різні пошкодження зафіксовані у п'яти приватних житлових домоволодіннях: вибито вікна, посічено фасади, покрівлі та паркани. Також пошкоджено три автомобілі. У селі Устинка сталося загоряння сухої трави, осередок загоряння було оперативно ліквідовано", - додав Гладков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни двічі обстріляли передмістя Харкова

Також вночі 13 травня дрони атакували кілька областей Росії, внаслідок чого у Липецькій області трапилася пожежа на електропідстанції, заявив губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов.

"БпЛА був перехоплений на території Становлянського округу. На місці працюють співробітники спецслужб. Жертв немає. Ліквідується загоряння на території електропідстанції", - зазначив він.

У Російській Федерації в місті Бєлгород під час повітряної тривоги обвалився під'їзд багатоповерхового житлового будинку.

Російські Telegram-канали написали, що під'їзд обвалився з десятого до першого поверху.

Росіяни заявили про щонайменше чотирьох загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни прокинулися від вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі