середа, 06 листопада 2019 10:15

Загибель Дениса Чаленка: у суді спростували інформацію

Загибель Дениса Чаленка: у суді спростували інформацію
У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - prk.city

До загибелі 14-річного Дениса Чаленка із Прилук на Чернігівщині не причетний син судді. Таку заяву поширила прес-служба Прилуцького міськрайонного суду у відповідь на повідомлення у ЗМІ.

Непідтверджену інформацію про те, що хлопця забили до смерті 4 підлітків, у тому числі син місцевого судді, поширив телеканал "1+1", сказано в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сліз не стримує ніхто: прощаються із Денисом Чаленком, якого знайшли мертвим на коліях

"Поширена інформація щодо причетності до вказаної події сина місцевого судді не відповідає фактичним обставинам, тому безпідставна та недостовірна", — заявили у суді.

Прилуцький суд вимагає від телеканалу "1+1" спростувати інформацію.

Школяра знайшли на коліях 29 жовтня зі слідами сильного побиття. У версію поліції, що Дениса збив потяг, батьки не повірили. Прочесавши місцевість, знайшли багато слідів крові. Батьки підозрюють, що Дениса забили до смерті четверо підлітків, на 2 роки старших за нього. Один із них - син місцевого судді. Люди вийшли на пікет до місцевого відділку поліції. Батьки домоглися проведення незалежної експертизи. Завдяки розголосу справу тепер розслідують слідчі із Києва.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Дениса Чаленка: у суді спростували інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі