вівторок, 26 липня 2011 15:56

Бійка в харківському супермаркеті: охоронець розбив обличчя касирці

Бійка в харківському супермаркеті: охоронець розбив обличчя касирці

Бійка в харківському супермаркеті: охоронець вдарив касирку. У неї зламана і розбита скула, струс мозку та пошкоджено око. За словами дівчини, п'яний хлопець довго до неї залицявся. Коли не отримав бажаного, став поводитися агресивно.

Тендітній дівчині вистачило одного удару. Розбита скула, струс мозку, не бачить на одне око. Це хлопець відплатив Дарії за те, що та вдарила його пластикової тарілкою.

"Ця монетниця - вона пластикова. А по вусі ... Ну, я десь в цю частину, ось так його вдарила. Та він навіть очима ... Я дивилася йому в очі - він навіть очима не моргнув. Він просто відійшов і каже: "Ти що робиш?", - розповіла Дарина Адрамьюк, потерпіла.

Конфлікт розгорівся через неприязні дівчини до хлопця. Олексій доглядав за Дариною: спочатку жартома, а згодом - агресивно.

"Він почав домагатися. Постійно. Силою до мене. Міг за руку схопити - кудись потягнути, приставати", - повідомила Дарина Адрамьюк, потерпіла.

"В результаті конфлікту дівчина отримала тілесні ушкодження. На даний момент вона проходить курс лікування в медичній установі. Також проходить судово-медичний огляд, за результатами якого буде прийнято рішення згідно чинного законодавства ", - повідомив Іван Баранка, керівник підрозділу Жовтневого РВ міліції м. Харкова.

Інцидент стався близько опівночі, коли в магазині не було відвідувачів. Олексій у той час не працював, п'яний зайшов на роботу - переночувати, стверджує побита дівчина.

У супермаркеті від коментарів відмовилися: кажуть, конфлікт - це особиста справа. Кривдник тільки раз подзвонив дівчині: запитав, як вона, і попросив не роздмухувати скандалу.

Зараз ви читаєте новину «Бійка в харківському супермаркеті: охоронець розбив обличчя касирці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі