понеділок, 25 липня 2011 18:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Печерському суді депутати побилися з "грифонцями"

У Печерському суді депутати побилися з "грифонцями"

У залі засідань Печерського райсуду Києва, де проходить розгляд кримінальної справи щодо екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, виникла бійка.

Як передає "Інтерфакс-Україна", суддя Родіон Кірєєв постановив вилучити з зали засідань депутата фракції "БЮТ - Батьківщина" Юрія Прокопчука та оголосив перерву на 20 хвилин.

Співробітники спецвідділення "Грифон" почали силою виводити з зали цього депутата, але їм чинили опір народні депутати, які також знаходяться в залі.

Депутатів близько 10, "грифонівців" близько 20.

Кірєєв постановив вилучити Прокопчука із зали після того, як він і інші парламентарії супроводжували оплесками виступ захисника Тимошенко Миколи Сірого.

Ряд помічників народних депутатів фіксували бійку між депутатами і "грифонцями" на камери мобільних телефонів. Тимошенко також знімала на камеру свого телефону. При цьому, вона встала на лавку, на якій сидить під час судових засідань. На даний момент бійка завершена.

Прокопчука видалили із зали. Крім того, судове засідання залишили і народні депутати. Зараз в залі знаходяться тільки 5 - 6 парламентаріїв.

Раніше повідомлялося, суддя Кірєєв в черговий раз відмовив захисту екс-прем'єр-міністра України Тимошенко у відведенні суду.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському суді депутати побилися з "грифонцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі