неділя, 10 вересня 2023 05:10

Українці зроблять переклад однієї із найпопулярніших ігор сучасності

Українці зроблять переклад однієї із найпопулярніших ігор сучасності
Комп'ютерна гра Starfield вийшла 6 вересня. Фото: Facebook.com/StarfieldGame

Одну з найочікуваніших ігор Starfield перекладатимуть на українську мову.

Про фанатський переклад повідомив YouTube-канал OLDboi.

"У новій грі від Тодда Говарда та Bethesda, на жаль, немає української локалізації.Ми хочемо спробувати це змінити, створивши власний фанатський переклад Starfield. І для цього нам потрібна ваша допомога, щоб разом ми швидко переклали всю гру і люди вже зовсім скоро могли грати з українською фанатською локалізацією. Яка буде постійно покращуватись і редагуватись", ‒ сказав автор каналу.

Також заявив, що буде докладено всі зусилля, щоб переклад став офіційним у грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова

Зі слів OLDboi, до перекладу можна долучитися.

"Якщо у нас все вийде, то тут тільки позитив. У найгіршому випадку у нас буде просто переклад Starfield, як фанатський мод. Щоб кожен українець зміг грати в одну з найочікуваніших ролівок рідною мовою. У найкращому випадку цей переклад стане офіційним. Ми хочемо грати в ігри українською", ‒ сказав автор каналу.

Starfield – відеогра, розроблена Bethesda Game Studios і видана Bethesda Softworks для Microsoft Windows та Xbox Series X/S 6 вересня цього року.

Сюжет, який є науково-фантастичною історією і розгортається у 2330 році, обертається навколо космічних подорожей та дослідження довкілля.

Гра позиціюється розробниками як їхній найбільший проєкт. Студія почала його розробку у 2015 році, після завершення праці над Fallout 4. Starfield ґрунтується на ігровому рушії Creation Engine, який Bethesda істотно переробила.

Цього місяця корпорація Microsoft презентувала ігрову консоль Xbox Series S в оновленому кольорі. Оновлена версія представлена у кольорі Carbon Black та обсягом пам'яті на 1 ТБ.

У лютому Microsoft запустила в Україні ігрову підписку PC Game Pass у тестовому режимі.

Зараз ви читаєте новину «Українці зроблять переклад однієї із найпопулярніших ігор сучасності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі