вівторок, 21 травня 2024 09:10

Найкраще попереду: на які чотири знаки чекає неймовірне літо

Найкраще попереду: на які чотири знаки чекає неймовірне літо
Протипоказані косметичні процедури та експерименти із зовнішністю. Цього вівторка легше зіпсувати зовнішність, аніж знайти свій вдалий образ. Фото: pixabay.com

21 травня в головах людей вируватимуть справжні мексиканські пристрасті. Виникатимуть підозри з найменшого приводу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бажання розібратися в проблемах призведе до ще більших проблем і сварок, - говорить астрологиня. - Недовіра отруюватиме стосунки. Особливо нестерпними будуть жінки. Оминайте гострі теми під час розмов. Будьте дипломатичними. Ділові наради мають бути короткими. Не найкращий час для проведення рекламних акцій чи відкриття нових торговельних точок. Пошуки нової роботи принесуть розчарування. Протипоказані косметичні процедури та експерименти із зовнішністю. Цього вівторка легше зіпсувати зовнішність, аніж знайти свій вдалий образ. Неймовірне літо чекає на Тельців, Терези, Скорпіонів і Водоліїв. Не сумуйте за минулим. Найкраще - попереду".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Чим більше справ заплануєте, тим успішнішими відчуєте себе. Зберіть у кулак свою волю. Вам під силу здолати труднощі. Самопочуття залежатиме від того, що їсте. Віддавайте перевагу овочам і фруктам.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У магазин іти не варто. Продавці нав'язуватимуть товари, на які ніколи б не витратили грошей. Підведе бажання похвалитися своїми результатами. Тримайте язика за зубами. Тоді все неодмінно вдасться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На вас чекає плодючий день у всіх значеннях цього слова. Якщо не маєте наміру завагітніти, подбайте про контрацептиви. Ви будете багатими на ідеї. Запропонуйте колегам нестандартні варіанти вирішення проблем.

Рак (22 червня - 22 липня)

Якщо вам щось не вдається, не засмучуйтеся. Доля відводитиме від біди. Люди будуть щедрими на подарунки. Боржники повернуть частину коштів. У вівторок варто почати заняття у тренажерній залі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Доведеться вирішувати чужі проблеми замість своїх. Не бійтеся відмовити комусь і допомозі. Не перевантажуйте себе. Аби тиждень був ефективним, добре думайте, за які справи беретеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День буде менш напруженим, ніж попередній. Варто погоджуватися на участь у новому проекті чи відрядження. Це сприятиме кар'єрному росту і покращить фінансову ситуацію. Не будьте нав'язливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде перша спека

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Бракуватиме часу, аби вислухати дітей, племінників. Не відмовляйте їм у допомозі, аби не відштовхнути від себе. Добре пройде візит до стоматолога. Виключіть із раціону чорний чай, який знижує рівень гемоглобіну у крові.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Оцініть свої здобутки за попередні три роки. Подумайте, що заважає розвиватися. Покладайтеся на підтримку друзів, але не плутайте їх із психологом. Ворог вашого тіла - перегрівання. Не одягайтеся надто тепло, не лягайте в гарячу ванну. Беріть панамки та сонцезахисні окуляри, коли виходите на сонце.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Самопочуття покращиться. День виявиться доленосним. Багато чим доведеться пожертвувати. Поруч будуть люди, які потребуватимуть допомоги. Ви охоче займатиметеся волонтерською діяльністю.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вирішити фінансові проблеми самотужки забракне сил. Не соромтеся просити про допомогу. Можуть запропонувати нову роботу і серйозне підвищення заробітку. Але добре зважте, чи вам це потрібно. Чи зможе ви потягнути нові обов'язки?

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Обставини дозволять вам не відчувати обмежень у грошах. Більше читайте, вивчайте іноземні мови. Дружини та чоловіки будуть занадто заклопотані, дратуватимуться через все. Візьміть на себе частину їхніх домашніх обов'язків. Запобігайте запальним процесам у горлі. Бережіть голосові зв'язки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не доручайте знайомим доглядати ваших улюбленців чи приглянути за квартирою. Це матиме неприємні наслідки. Якщо захворіли, не йдіть до магазину чи аптеки. Замовте доставку продуктів і ліків додому.

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений натхнення та високих результатів. Не проспіть свій зоряний шлях. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень у році.

Зараз ви читаєте новину «Найкраще попереду: на які чотири знаки чекає неймовірне літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі