пʼятниця, 08 жовтня 2010 15:48

На Донеччині наркоман узяв у заручники жінку

На Донеччині наркоман узяв у заручники жінку
Учора, 7 жовтня, в місті Торез Донецької області наркозалежний чоловік увірвався в аптеку і взяв у заручниці жінку, повідомляє ОстроВ.

Як повідомляє прес-служба МВС, близько 19:00 у приміщення аптеки увірвався озброєний холодною зброєю тридцятирічний чоловік. У приміщенні перебували фармацевт і одна жінка-покупець. Злочинець приставив до горла жінки ніж і почав вимагати від працівниці аптеки, щоб та віддала йому гроші з каси.

За викликом на місце події терміново прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу, а також наряди патрульно-постової служби та ДСО.

Коли міліціонери під'їхали до приміщення, невідомий, погрожуючи заручниці ножем, зажадав негайно видати йому первинтин і ацетильований опій.

"За всіма ознаками було видно, що перед правоохоронцями стояв наркоман у стані" ломки ", - йдеться в повідомленні.

На місце події за викликом оперативників прибула машина швидкої допомоги.

У ході переговорів зловмисникові запропонували ін'єкцію морфію, але той відмовився. Тому було прийнято рішення запропонувати наркоману шприц із звичайним фізіологічним розчином. Не відпускаючи заручницю, той наказав фармацевту зробити йому ін'єкцію.

Відчувши, що речовина не діє, зловмисник почав погрожувати вбивством заручниць. У цей момент оперативник подав заручниці-відвідувачці знак повільно відходити від злочинця, і їй вдалося сховатися в сусідньому приміщенні. Дівчина-фармацевт також змогла наблизитися до дверей, після чого працівники міліції буквально одним рухом "висмикнули" її з торгового залу.

Чоловік з ножем кинувся на міліціонерів. Правоохоронці кілька разів вистрілили з травматичної зброї і поранили злочинця в стегно і ногу. Вже поранений зловмисник завдав собі незначне проникаюче поранення черевної порожнини. Зловмисника знешкодили і доставили в міську лікарню. Загрози його життю немає.

За даним фактом слідчим відділом Торезької міліції порушено кримінальну справу за статтею Захоплення заручників.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині наркоман узяв у заручники жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі