неділя, 14 квітня 2024 08:20

Купатимуться у розкоші: які два знаки озолотить середина весни

Купатимуться у розкоші: які два знаки озолотить середина весни
Побувайте там, де ще ніколи не бували. Прагніть нових відкриттів. Фото: pixabay.com

13-14 квітня будете задоволені з того, що маєте. Це дні корисних зустрічей і витрат. Виручатиме уміння передбачати майбутнє.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями не сидітиметься вдома, - говорить астрологиня. - Плануйте активний відпочинок на свіжому повітрі. Відправляйтеся у мандрівку на велосипедах. Грайте в командні ігри. Побувайте там, де ще ніколи не бували. Прагніть нових відкриттів. Підтримайте людей, які звертаються до вас за порадами. З вас вийдуть гарні психологи. Похід по крамницях краще планувати на неділю. На деякий час слід забути про роботу. Зустрічі й перемовини не дадуть очікуваних результатів. Не час призначати першого побачення. Нові романтичні стосунки не складуться. Краще більше часу провести в компанії давніх друзів. Леви і Водолії купатимуться у розкоші. Ці два знаки озолотить середина весни".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре обдумуйте, чого хочете насправді. Неприємності відступлять. Опинитеся у потрібному місці в потрібний час. Почуватиметеся везунчиками. Заробітки збільшуються.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре працюватиме голова. Не підводитимуть пам'ять та інтуїція. Займайтеся улюбленими справами й отримуйте задоволення від життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто складати фінансові плани на майбутнє. Добре вестиметься дизайнерам, модельєрам, візажистам і перукарям. Вашій креативності можна позаздрити.

Рак (22 червня - 22 липня)

Максимально ефективно використовуватиме свої ресурси. Працюйте на перспективу. Не наражайтеся на штрафні санкції. Кохані ображатимуться на відсутність уваги з вашого боку. Шукайте способи налагодити діалог. Не приховуйте свої почуття.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Могли б досягти більшого, якби менше вагалися. Не беріться за кілька справ одночасно. Дійти згоди з коханими буде важко. Ідіть на поступки. Будьте готові допомогти друзям у скруті. Не відмовляйтеся від волонтерства.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Діятимете мудро. Не час змінювати імідж. Нашкодите своїм зовнішності та гардеробу. Вас постійно штовхатимуть на конфлікт оточуючі. Залишайтеся миролюбивими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 прикладів оформлення затишної тераси і веранди

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усвідомите, що заважало вам рухатися вперед. Швидко зорієнтуєтеся, який курс обрати та з ким варто вести бізнес. Час застою минає. Займіться саморозвитком. Грошей у кишені стає більше.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Частіше бувайте у місцях, де почуваєтеся піднесено. До вас повернеться натхнення. Отримаєте додатковий заряд енергії. Заробітки зростають. Позичати комусь гроші поки не варто.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Інтуїція не підведе. Ви бачитимете шлях, яким варто рухатися далі. Утримайтеся від паління та споживання спиртного. Шкідливі звички чіплятимуться надовго.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Усе вдаватиметься. Творчі ідеї бурлитимуть у вашій голові. Вихідні пройдуть марно, якщо будете відлежувати боки на дивані. Не намагайтеся задовольняти усі свої забаганки. Заощаджуйте гроші, які планували викинути на розваги.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Усе повернеться на свої місця. Нагадають про себе спокій і гармонія. Справедливість восторжествує. На вихідних вдасться добре відпочити, якщо фізичну працю заміните на інтелектуальну діяльність.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Життя підштовхуватиме у потрібному напрямку. Цінуйте кожну мить. Вихідні проведіть у своє задоволення. Оновлюйте меблі і гардероб.

Тиждень розпочнеться із сонячного затемнення. Астрологиня розповіла, кому він підкине грошенят і спокусливих пропозицій.

Зараз ви читаєте новину «Купатимуться у розкоші: які два знаки озолотить середина весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі