субота, 18 травня 2024 00:30

Три напої, які пришвидшують старіння шкіри

Три напої, які пришвидшують старіння шкіри
Деякі напої можуть впливати на стан шкіри Фото: pinterest

Є напої, які можуть впливати на стан шкіри.

Деякі пришвидшують її старіння. Тому слід ретельно обирати напої, щоб уповільнити появу зморшок, пише ukr.media.

Три типи напоїв, які варто уникати

Солодке газування

Газовані напої, навіть дієтичні, містять хімічні речовини, шкідливі для організму, можуть викликати запалення та прискорити появу зморшок. Такі компоненти, як фосфор, калій та кофеїн, вимивають мінерали з організму та можуть пошкодити клітини.

Кава у пляшках

Приготовлені напої з добавками цукру та жирів можуть зневоднювати шкіру, що сприяє появі тонких ліній, зморшок та темних плям. Експерти рекомендують пити чорну каву без цукру для здорової шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що найкраще випити перед сном. Оберіть свій напій

Енергетичні напої

Часте вживання енергетиків може зневоднювати шкіру та призводити до втомленого вигляду з темними колами під очима. Кофеїн, часто присутній у них, пригнічує виведення рідини з організму, викликаючи набряк та гіперпігментацію під очима.

Таким чином відмова від напоїв, що містять цукор, додані хімікати та високі дози кофеїну, може допомогти вашій шкірі залишатися зволоженою та молодою.

На довголіття впливає генетика, навколишнє середовище, стрес, вживання тютюну та ваш раціон.

Існує багато продуктів, які можуть допомогти уповільнити старіння, як-от горіхи, риба, олії, трави та спеції, ми хочемо зосередитися конкретно на фруктах і овочах, які можуть збільшити загальну тривалість життя.

Зараз ви читаєте новину «Три напої, які пришвидшують старіння шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі