вівторок, 03 березня 2020 13:56

Для українців запустили спеціальний сайт про коронавірус

Для українців запустили спеціальний сайт про коронавірус
На новому сайті можна дізнатись інформацію про коронавірус. Фото:kor.ill.in.ua

Сайт з актуальною інформацією про коронавірус запустив Кабінет міністрів України.

На цьому ресурсі можна отримати відповіді на основні запитання про Covid-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом, повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук у Telegram.

"Уряд створив спеціальну інфосторінку з усією актуальною інформацією – https://covid19.com.ua/", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова звернулася до українців у зв'язку з коронавірусом

Інформацію поділили на розділи: "Ситуація в Україні", "Як передається недуга", "Як запобігти захворюванню", "Надійні джерела".

На сайті можна дізнатися, що таке коронавірус; скільки триває інкубаційний період захворювання, викликаного новим коронавірусом; наскільки воно небезпечне; чи є ліки від цього захворювання тощо.

За зібраною інформацією, захворювання, викликане новим коронавірусом, не можна називати смертельним, адже летальність становить 3,3%.

Крім того, на сайті є інформація про тест-систему для дослідження на Covid-19, групи ризику, рекомендації, як захиститися від вірусних інфекцій.

Швидка допомога має приїжджати на виклики, якщо у людини висока температура та підозра на коронавірус. Медики знають, що робити в разі можливих спалахів інфекції.

Зараз ви читаєте новину «Для українців запустили спеціальний сайт про коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі