четвер, 27 жовтня 2022 00:05

Морквяний крем-суп посипають горіхами

— Суп із морквою та яблуком люблять вегетаріанці, — каже 29-річна Ольга Нікітіна з Одеси. — Готується із простих і доступних продуктів, має ­ніжний смак та не перевантажує ­шлунок.

Очищує 600 г моркви, два яблука та три зубці часнику. Дрібно нарізує. Обсмажує на олії подрібнену цибулину та яблука. Додає часник, дрібку чебрецю і куркуми. Готує 3 хв. та знімає з вогню.

Викладає в каструлю моркву, заливає 1 л води та варить 25–30 хв. Додає засмажку та перебиває все блендером. Всипає 1/2 ч. л. солі, дрібку перцю.

Готовий суп прикрашає горіхами.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Морквяний крем-суп посипають горіхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі